Studio Thorén
bröllopsfotograf med mästarbrev
12.4-10f.jpg

Blogg

Bröllopsfotograf

Nu är vi mitt i bröllop säsong! Älskar det! Eller ja, vi fotograferar inte mycket bröllop nu men allt ska bokas och planeras in i minsta detalj.

Här kommer vår styrka in. Erfarenheten av över 200 bröllop, allt kan hända, hur får jag er att känna att detta är det mest fantastiska ni upplevt? Jo med snart 17 års erfarenhet kommer lugnet. Jag är helt säker på att ni kommer att älska det lika mycket som jag gjorde.

När jag gifte mig föll allt på plats!
Det är ju så här det känns! Att fotograferas på sin bröllopsdag!
Borde gjort det för länge sedan,
går inte att jämföra med workshops och kurser.
Faaast,  då hade jag ju inte träffat min underbara man,
så allt är som det ska vara.


Jag älskar dock bröllopskurser och har varit på kurs med några av Sveriges och Norges duktigaste bröllopsfotografer. Det är viktigt! Det är viktigt att det lära sig av proffs i just bröllop! Fotografer finns det många av, nästan lika många som snickare. Vissa är bra på vissa saker andra pratar mest ;) Bara för en fotograf är bra på att fotografera skog eller bebisar betyder det INTE att dom ska fotografera bröllop.

Be om referenser på bröllop, se på kurser, titta på färdiga bildresultat och sen ska ni träffa er bröllopsfotograf. Känns kemin bra? hon /han ska vara med er på en av livets viktigaste dagar. Kan ni slappna av ihop, skratta? 

Välkomna till oss på en kostnadsfri bröllopsvisning för 2018/2019, Skype eller live i studion. Våra kompletta bröllopspaket innehåller allt från planering, redigering, resa, boende, digitala bilder, tackkort, bildspel och bröllopsbok. Vi fotograferar i hela Sverige och i hela världen. För fotografering utanför skandinavien  finns speciell offert.

bröllopsfotograf