Studio Thorén
bröllopsfotograf med mästarbrev
12.4-10f.jpg

Blogg

Magsjuka och SM brons 😉

Fick lite tid hemma när lilla J blev magsjuk efter att ha börjat på dagis/förskola 😉 kommer lite på köpet för er som inte har eller haft förskolebarn. Bara gilla läget.

Jag bläddrar i bilder som jag tycker lite extra mycket om och hittade mina SM bilder! Fick ett diplom och ett brons så det får man vara stolt över när det är Sveriges mästerskap i porträttfoto.


Att tävla med sina bilder/verk är en speciell känsla. Allt man lärt sig på utbildning, kurser seminarier leder fram till det ögonblick då tre nordiska domare sitter i ett mörkt rum och kommenterar, dissar hissar några av Sveriges bästa fotografers bilder.
När en av mina äntligen kommer upp ropar en av domarna ut -silvermedalj! 
Sedan berättar hon hur hon ser bilden. Vilken grej! Exakt så var det! Som hon beskrev tillfället och känslan i bilden. Hur kunde hon veta? Jo genom många års erfarenhet och ja jag får ju säga en bild som talar sitt tydliga språk helt enkelt 😉

Bilden slutade på brons, dom var ju tre som skulle enas.
En otroligt rolig lärorik upplevelse att se vad dom tittar på i en bild. Ligger allt i betraktarens öga? Nej det tycker inte jag, tänk på fotografen bakom bilden, månaders planering eller kanske års erfarenhet och bara vara på rätt plats vid rätt tillfälle och då! kunna prestera sitt yttersta.

Åh!!! mitt jobb är roligt 😍❤️

Denna bilden var den ena jag gick vidare med.  

Denna bilden var den ena jag gick vidare med.