Studio Thorén
bröllopsfotograf med mästarbrev
12.4-10f.jpg

Blogg

Så mycket kärlek ❤️Finaste bröderna

Idag har det varit fullt hus! Företagsplåtning åt Nobia (Marbodal) och en familj för mitt älskade projekt "Arvids vingar" vilka vackra barn, och så mycket kärlek till varandra 😍 

ARVIDS VINGAR      Min barndomsvän Terese förlorade sin son. En vacker liten pojke dog. Jag tänker ofta på hennes familj och andra som drabbas av obotliga sjukdomar.   Nu hjälper vi familjer så mycket vi bara kan ❤️  ❤️ Projektet heter ”Arvids vingar” ❤️ Man lämnar en ansökan för att inte betala för fotograferingen. Bilder och fotografering är gratis. ❤️Alla familjer med barn under 15 år där någon i familjen har en obotlig sjukdom är välkomna med ansökan.  Tipsa en vän, släkting- sprid vidare så fler får chansen.    Välkommen med er ansökan till info@studiothoren.se   skriv ”Arvids Vingar” i ämnesraden”  I en familj där mamma, pappa eller barn är sjuka med en dödlig sjukdom är det ovärderligt med familjebilder att hitta styrka i och minnas underbara stunder.

ARVIDS VINGAR

 

Min barndomsvän Terese förlorade sin son. En vacker liten pojke dog.
Jag tänker ofta på hennes familj och andra som drabbas av obotliga sjukdomar.

Nu hjälper vi familjer så mycket vi bara kan ❤️

❤️ Projektet heter ”Arvids vingar”
❤️ Man lämnar en ansökan för att inte betala för fotograferingen. Bilder och fotografering är gratis.
❤️Alla familjer med barn under 15 år där någon i familjen har en obotlig sjukdom är välkomna med ansökan.

Tipsa en vän, släkting- sprid vidare så fler får chansen.

 Välkommen med er ansökan till info@studiothoren.se

skriv ”Arvids Vingar” i ämnesraden”

I en familj där mamma, pappa eller barn är sjuka med en dödlig sjukdom är det ovärderligt med familjebilder att hitta styrka i och minnas underbara stunder.